Magazines

Een magazine uitgeven is een flinke klus. Van het selecteren van de juiste foto, het schrijven van passende teksten en natuurlijk een stijlvolle opmaak. DOKcom heeft alle disciplines in huis om hoogwaardige magazines te maken. Juist de ‘kleine’ details maken het verschil en bepalen uw succes. Past de papiersoort bij de gewenste uitstraling? Hoe regelt u de distributie? DOKcom kan zowel het hele proces of delen daarvan voor u uit handen nemen. Wij richten ons daarbij op magazines en bedrijven die kwaliteit hoog in het vaandel hebben. Onze magazines zijn namelijk bestemd voor lezers, bewaarmappen en leestafels en niet voor de oud papierbak.

Magazines: beter en langer gelezen
Een eigen bedrijfsmagazine geeft de ruimte om het verhaal van uw bedrijf duidelijk te maken. Het is een blijvend en duurzaam product. Het is een mooie manier om duidelijk te maken wie je bent en wat je doet. Dit komt je imago ten goede. Een magazine wordt doorgaans veel beter en langer gelezen dan online uitingen en huisaanhuis- en dagbladen. Magazines zijn zeer geschikt voor het geven van achtergrondinformatie en kunnen dienen als visitekaartje van uw bedrijf.

Voorbeelden magazines
Met veel plezier maakt DOKcom bijvoorbeeld het Dokkum Magazine, een gratis magazine dat bestemd is voor toeristen en dat gratis wordt verspreid in een wijde regio rond Dokkum. Het magazine verschijnt ieder jaar en in samenwerking met een redactie van betrokken ondernemers, tekstschrijver, fotograaf en vormgever maken we elke keer een prachtig bewaarexemplaar dat door Dokkumers met trots wordt verspreid.

Ook een magazine uitgeven?
DOKcom kent de fijne kneepjes van het vak en weet ook van andere magazines een succes te maken. Wilt u een magazine gaan uitbrengen? Neem gerust contact met ons op wanneer u een kwaliteitsmagazine wilt, aanvragen voor huis-aan-huis magazines worden afgewezen.

magazines
U kunt DOKcom ook benaderen voor bijvoorbeeld alleen de (eind)redactie van magazines.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide