Magazines

Een magazine uitgeven is een flinke klus. Van het selecteren van de juiste foto, het schrijven van passende teksten en natuurlijk een stijlvolle opmaak. DOKcom heeft alle disciplines in huis om hoogwaardige magazines te maken. Juist de ‘kleine’ details maken het verschil en bepalen uw succes. Past de papiersoort bij de gewenste uitstraling? Hoe regelt u de distributie? DOKcom kan zowel het hele proces of delen daarvan voor u uit handen nemen. Wij richten ons daarbij op magazines en bedrijven die kwaliteit hoog in het vaandel hebben. Onze magazines zijn namelijk bestemd voor lezers, bewaarmappen en leestafels en niet voor de oud papierbak.

Magazines: beter en langer gelezen
Een eigen bedrijfsmagazine geeft de ruimte om het verhaal van uw bedrijf duidelijk te maken. Het is een blijvend en duurzaam product. Het is een mooie manier om duidelijk te maken wie je bent en wat je doet. Dit komt je imago ten goede. Een magazine wordt doorgaans veel beter en langer gelezen dan online uitingen en huisaanhuis- en dagbladen. Magazines zijn zeer geschikt voor het geven van achtergrondinformatie en kunnen dienen als visitekaartje van uw bedrijf.

Voorbeelden magazines
Met veel plezier maakt DOKcom bijvoorbeeld het Dokkum Magazine, een gratis magazine dat bestemd is voor toeristen en dat gratis wordt verspreid in een wijde regio rond Dokkum. Het magazine verschijnt ieder jaar en in samenwerking met een redactie van betrokken ondernemers, tekstschrijver, fotograaf en vormgever maken we elke keer een prachtig bewaarexemplaar dat door Dokkumers met trots wordt verspreid.

Ook een magazine uitgeven?
DOKcom kent de fijne kneepjes van het vak en weet ook van andere magazines een succes te maken. Wilt u een magazine gaan uitbrengen? Neem gerust contact met ons op wanneer u een kwaliteitsmagazine wilt!

Dokkum Magazine 2021: meer en dikkere exemplaren

Dokkum Magazine 2021: meer en dikkere exemplaren

Burgemeester Johannes Kramer en wethouder Jelle Boerema hadden vrijdag 16 april de primeur. Zij kregen de nieuwste editie van het Dokkum Magazine gepresenteerd. Wij hadden hem natuurlijk al gezien en gelezen: Dokkum Magazine 2021. Sterker nog: we kunnen hem wel...

Mooie magazines maken

Mooie magazines maken

Magazines uitgeven is een flinke klus. Van het selecteren van de juiste foto, het schrijven van passende teksten. Bel ons!

Dokkum Magazine 2020 is uit!

Dokkum Magazine 2020 is uit!

Hij is er weer: Dokkum Magazine 2020. In deze editie is onder andere een uitgebreid interview met de burgemeester te lezen, een interview met Dokkumer Française Koba Makkinga, zijn reportages te zien van het nieuwe hotel de Abdij in Dokkum, wijngaard de Frysling in Twijzel en tal van andere verhalen en prachtige foto’s. Voor ons een feest om te maken.

Jubileummagazine voor Electroworld Talsma

Jubileummagazine voor Electroworld Talsma

Het maken van een magazine kost tijd, veel tijd. Dat weten we door het maken van het Dokkum Magazine als geen ander. Er gaan heel wat inhoudelijke afstemming en wijzigingen in vormgeving aan vooraf. Daarom waren we ook erg blij toen Thomas Loonstra van Electroworld Talsma begin van dit jaar al contact met ons zocht over het uitbrengen van een jubileummagazine.

Dokkum Magazine: drie op een rij

Dokkum Magazine: drie op een rij

Daar hangen ze dan! Drie prachtige edities van het Dokkum Magazine op een rij. In 2015 begon het avontuur en gingen we onbevangen en vol energie aan de slag met 'ons' eerste Dokkum Magazine, namelijk die van 2016. Samen met de redactie deelden we de trots voor Dokkum...