Hij is er weer: Dokkum Magazine 2020. In deze editie is onder andere een uitgebreid interview met de burgemeester te lezen, een interview met Dokkumer Française Koba Makkinga, zijn reportages te zien van het nieuwe hotel de Abdij in Dokkum, wijngaard de Frysling in Twijzel en tal van andere verhalen en prachtige foto’s. Voor ons een feest om te maken.

Evenementenkalender
“Toen we woensdag 11 maart als redactie de finale check deden voor deze editie, konden we nog niet vermoeden dat sommige zaken er vanwege het coronavirus nu totaal anders voor liggen. In mijn voorwoord schrijf ik nog enthousiast over het feit dat er dit jaar door alle ondernemers weer zoveel mooie evenementen in Dokkum zouden zijn. De evenementenkalender 2020 in het magazine is goed gevuld, maar tijdens het drukproces werden de evenementen een voor een uit de agenda gehaald. Helemaal actueel zijn sommige onderdelen van het magazine dus niet meer. Toch zijn we weer erg enthousiast over hoe het magazine er uitziet”, vertelt hoofdredacteur Wytse Pyt de Jager namens de redactie.

Dokkum Magazine 2020
Dokkum Magazine bevat verhalen over Dokkum en de regio, bekende en minder bekende Dokkumers en nog veel meer. Het blad wordt in een oplage van 25.000 stuks verspreid via winkels, restaurants, hotels, B&B’s, jachthavens en campings in een grote regio rond Dokkum. Het Dokkum Magazine 2020 is onder andere verkrijgbaar bij Van der Gang herenkleding, Albert Heijn Dokkum en tal van winkels in en rondom de historische binnenstad van Dokkum. Het magazine is voor €6,- (Dokkum) of €7,95 (buiten Dokkum) ook online te bestellen en wordt dan gratis thuisbezorgd.