Burgemeester Johannes Kramer en wethouder Jelle Boerema hadden vrijdag 16 april de primeur. Zij kregen de nieuwste editie van het Dokkum Magazine gepresenteerd. Wij hadden hem natuurlijk al gezien en gelezen: Dokkum Magazine 2021. Sterker nog: we kunnen hem wel dromen! De voorbereidingen voor dit magazine beginnen namelijk al een jaar van tevoren, om zo Dokkum op zijn beste kant te kunnen laten zien. Een week na de presentatie zijn we daarom alweer begonnen met de editie van 2022.

Extra dik en heel veel exemplaren… 

Normaal gesproken komt Dokkum Magazine uit in een oplage van 25.000 exemplaren. Mede door corona wilden we dit jaar graag iets extra doen voor de betrokken ondernemers in Dokkum. We voegden daarom QR-codes toe met een link naar hun bedrijven en lieten er dit keer 40.000 stuks drukken. Binnenkort worden de extra exemplaren gericht verspreid in een aantal dorpen en kernen die (deels) op Dokkum gericht zijn. En omdat er zoveel leuke verhalen te vertellen zijn over Dokkum en omgeving, voegde we deze editie ook nog acht pagina’s aan het magazine toe. Zo kreeg het magazine precies honderd pagina’s.

Dokkum Magazine 2021
Dokkum Magazine bevat verhalen over Dokkum en de regio, bekende en minder bekende Dokkumers en nog veel meer. Het blad wordt verspreid via culturele instellingen, winkels, restaurants, hotels, B&B ’s, jachthavens en campings in een grote regio rond Dokkum. Onze vrijwillige bezorger reed in de afgelopen tijd al meer dan 600 kilometer om hem overal te bezorgen! Het Dokkum Magazine 2021 is onder andere verkrijgbaar bij Van der Gang herenkleding, Albert Heijn Dokkum en tal van winkels in en rondom de historische binnenstad van Dokkum. Daarnaast wordt het verspreid in grote delen van Noord-Nederland. Online bestellen kan ook via deze link.