In de afgelopen maanden werd DOKcom door verschillende opdrachtgevers gevraagd om nieuwe websites te bouwen of om bestaande websites actueel te houden met onze blogabonnementen. In de afgelopen weken rondden we een aantal projecten af die we graag nog even toelichten.

Nieuwe website Marit Anker

Website Marit Anker
Precies dát moment vastleggen waar jij zo naar uitgekeken hebt. Of juist die details in beeld brengen waar niemand op gelet heeft. Als fotograaf kijkt Marit Anker soms met precies dezelfde of juist met hele andere ogen naar een trouwerij, bijeenkomst of gezicht. Gegarandeerd met een persoonlijk tintje en zoals jij ze graag wilt hebben. Naast trouwerijen fotografeert Marit bijzondere momenten, groepen en gezichten in geheel eigen stijl.

De oude website voldeed al lang niet meer en na een communicatieadvies van DOKcom, werd er een geheel nieuwe website ontworpen. Op de nieuwe website zijn veel voorbeelden van de fotograaf te vinden en bezoekers kunnen veel gemakkelijker contact opnemen. Het past in ieder geval als een jas bij de uitstraling en werkwijze van de fotograaf en is een bezoekje waard!

Te vinden op: www.maritanker.nl

Peters Sport- en Speluitleen vernieuwd!

website_Peterssportenspeluitleen
Een verjaardagsfeestje, familiefeest of een leuk buurtfeest worden nog leuker als u kinderen en volwassenen allerlei spelletjes laat doen die ze anders niet zouden doen. Wat dacht u van steltlopen, volksspelen of met z’n zessen op loopski’s? Bij Peters Sport en Speluitleen worden meer dan 200 spellen en sportmaterialen verhuurd tegen een zeer voordelig tarief! Buurtverenigingen, kerken, clubs, scholen e.d., maar ook particulieren kunnen er gebruik van maken voor bijvoorbeeld kinderfeestjes en familiefeesten.

Een aantal jaren geleden bouwde DOKcom de eerste website voor Peters Sport en Speluitleen. Nu is het tijd voor vernieuwing, zeker omdat ook steeds meer spelletjes zijn vernieuwd en er nieuwe spellen aan het assortiment zijn toegevoegd. Op de website is het eenvoudig om spellen in de winkelmand te reserveren en is het zeer uitgebreide assortiment nog makkelijker te bekijken. Niet allen een bezoekje, maar vooral ook het huren waard!

Te vinden op: www.peterssportenspeluitleen.nl