In de afgelopen maanden zijn we naast onze dagelijkse werkzaamheden druk bezig geweest met het inrichten van ons nieuwe kantoor aan de Rondweg Noord 60 in Dokkum. Dat was vanaf de buitenkant van ons nieuwe adres misschien niet zichtbaar, maar er is hard gewerkt om een nieuwe werkplek te creëren. De puntje staan inmiddels op de i en sinds vandaag is DOKcom ook aan de buitenkant goed zichtbaar. Onze vlag maakt voor bezoekers en voorbijgangers goed duidelijk waar we aan werken en wat onze merken zijn.

Onze merken
We werken op dit moment onder andere aan de nieuwe editie van het Dokkum Magazine, dat in het voorjaar van 2017 uitkomt. Ruim twee jaar geleden startte communicatiebureau DOKcom vanuit de historische binnenstad van Dokkum met online stadskrant www.in-dokkum.nl. Verhalen vertellen over de stad en haar inwoners en positief nieuws brengen. Dat was het doel. Samen met enkele freelancers gingen we aan de slag met het bouwen van de website en het speuren naar nieuws in de stad. Dat bleek een succes.

Maak het duidelijk
DOKcom assisteert en adviseert bedrijven en organisaties bij het vertellen van hun verhaal. Richting media, zakelijke relaties, (potentiële) klanten of specifieke doelgroepen. Natuurlijk zetten we de juiste middelen in bij uw verhaal. Welke dat zijn? Dat hangt volledig af van de doelgroep die u wilt bereiken. Wat wilt u duidelijk maken? En aan wie? Neem gerust contact met ons op. We staan voor u klaar!

kantoor1

kantoor2

kantoor3

kantoor4

kantoor5

kantoor6