Sinds enige tijd is de webshop van Bloemisterij Hogedijken uit Dokkum online te vinden. DOKcom realiseerde de webshop in de bestaande website. Het was bij de bloemisterij al mogelijk om online te bestellen via een bestelformulier en die mogelijkheid blijft ook. In de nieuwe webwinkel zijn de boeketten nu ook zichtbaar en er kan direct via Ideal worden afgerekend. Een bezoekje brengen aan de website kan via www.bloemisterijhogedijken.nl/webshop. Hoewel nog niet alle producten zijn toegevoegd, zijn er Inmiddels al tientallen bestellingen via de webshop gedaan.

Met meer dan 40 jaar ervaring is Bloemisterij Hogedijken een begrip in bloemen. In onze winkel aan de Hogedijken in Dokkum vindt u naast een dagelijks wisselend aanbod van boeketten nog veel meer. Van stijlvolle decoratie en bijzondere bloemstukken , binnen- en buitenplanten, woonaccessoires en zijdebloemen. Bloemisterij Hogedijken geeft u graag persoonlijk en deskundig advies over alles wat met bloemen te maken heeft. Kom gerust eens binnen kijken!

Bent u ook op zoek naar een webshop of andere internetoplossing? DOKcom maakt het duidelijk! U kunt ons bereiken via 0519-724600, via info@dokcom.nl of via ons contactformulier.