Sinds meer dan honderd jaar is het een bekende naam in Dokkum: Kingma Lingerie. De winkel van Jolanda van Boerum is sinds 1891 in Dokkum gevestigd en is sinds korte tijd een van de nieuwe klanten van DOKcom. Er is een nieuw logo en DOKcom werkt op dit moment hard aan de afronding van de nieuwe website. Zonder webshop. “Een goede pasvorm is erg belangrijk! Daarom hebben wij ook geen webshop want service, advies en klantvriendelijkheid staan bij ons aan de top en dat kunnen wij niet beiden via het internet. Kom daarom gerust langs in onze winkel in Dokkum”, vertelt Jolanda op haar nieuwe website.

Kingma Lingerie, sinds 1891

Kingma Lingerie is sinds 1891 gevestigd in Dokkum en sinds januari 2016 is Jolanda van Boerum het gezicht en eigenaresse van de winkel. De winkel presenteert zich als een zaak met voldoende kennis van zaken en de laatste mode op het gebied van lingerie, bad- en nachtmode. Ook voor heren is er ruime keus. Er wordt nog echt tijd genomen voor de klant en dames kunnen op hun gemak rondkijken, zonder dat er direct een verkoper op afstormt. De nieuwe website sluit naadloos aan bij de winkel en DOKcom verzorgt ook het actueel houden van de nieuwe website.

DOKcom maakt het duidelijk

Bij het maken van een website komt heel wat kijken. Het schrijven van heldere teksten, maken van mooie foto’s en natuurlijk het technische gedeelte. In de afgelopen jaren heeft DOKcom er tientallen gebouwd. Voor grote organisaties, verenigingen en voor het midden- en kleinbedrijf. Zelf uw website aanpassen? Ook dan kan! Het bouwen van een website begint altijd met een goed gesprek. Wie zijn uw klanten? En hoe Googlen ze om uw bedrijf te vinden? Daarna wordt er een actuele website gebouwd die voor nieuwe klanten zorgt. Net als de website van Jolanda van Kingma Lingerie. Nog heel even geduld, het resultaat is binnenkort te bewonderen.