De nieuwe website van de Wereldwinkel is sinds vandaag online. De website is helemaal in de nieuwe huisstijl en passend bij de nieuwe winkel aan de Grote Breedstraat 25 in Dokkum. Dankzij de sponsoring van DOKcom kon de website worden gemaakt. De vrijwilligers van de wereldwinkel zorgen ervoor dat deze actueel blijft. In februari van dit jaar maakte de wereldwinkel een nieuwe start aan de Grote Breedstraat in Dokkum. De website is te vinden op het vertrouwde adres: www.wereldwinkel-dokkum.nl.

Wereldwinkel Dokkum

Sinds bijna 45 jaar heeft Dokkum een wereldwinkel. De winkel heeft nog steeds als doelstelling om door de verkoop van duurzame en Fair Trade producten kansarme mensen een bestaan te geven. De winkel begon ooit met rietsuiker, maar het aanbod is in de loop der jaren flink veranderd. Zo staan meer bijzondere cadeaus in de winkel en is de verkoop van bijvoorbeeld Fairtrade koffie meer naar de supermarkten verschoven.

Sponsoring

DOKcom sponsort projecten en verenigingen waar iedereen aan mee kan doen of die goed zijn voor de hele stad. Ook nieuwe projecten of initiatieven die een steuntje in de rug kunnen gebruiken, kunnen op een duwtje in de goede richting rekenen. Dat doen we in sommige gevallen door het beschikbaar stellen van gratis communicatiemiddelen, advertentieruimte of publiciteit. Op die manier gaven we onder andere Vakwerk Dokkum een steuntje in de rug door een nieuwe website te sponsoren en met extra media-aandacht.

Nieuwe website nodig?

Bent u ook op zoek naar een nieuwe website? Of ontevreden over uw huidige website?
Neem contact op met DOKcom.