In een van onze eerdere blogs had ik het over onze basiswebsite, maar eerlijk is eerlijk. We hebben bij DOKcom veel liever dat je als ondernemer kiest voor een website met inhoud. Niet alleen omdat we dan samen niet alleen aan de technische en de inhoudelijke kant werken. Ook omdat een website met inhoud nou eenmaal zichtbaar meer resultaat oplevert. Het is gelukkig ook de meest gekozen vorm als het om een nieuwe website gaat.

Actualiteit krijgt aandacht
Met de juiste inhoud op je website, krijg je niet alleen de aandacht van je klanten. Het is ook een van de belangrijke elementen waar Google naar kijkt als het gaat om haar zoekresultaten. Website met actuele inhoud scoren hoger in Google en dat levert je dus meer bezoekers op. We kijken bovendien samen hoe vaak er nieuwe content op je website wordt toegevoegd en hoe die er uit komt te zien. Een belangrijk onderdeel in het totale plan voor een website met inhoud. Zo zorgen we voor een website die niet alleen mooi en functioneel is, maar ook altijd actueel is.

Structuur, tekst en fotografie
De inhoud van een website bestaat natuurlijk uit meer. Een heldere structuur is vaak een hele puzzel, die we graag samen oplossen. Met ons abonnement van €59,- per maand bent u ook direct verzekerd van een professioneel communicatieadvies. Vervolgens maken we ook de totale inhoud voor de website. Een fotoshoot door een professionele fotograaf als basis en teksten die passen bij uw bedrijf en de bezoekers van uw website weten te overtuigen. En natuurlijk een heldere vormgeving, die

WordPress
Wij bouwen al onze websites standaard in WordPress. Meer dan 35 procent van alle websites op het internet maakt hier namelijk gebruik van. Dit maakt WordPress met afstand het meest gebruikte contentmanagementsysteem. Dat vinden we handig. Want mocht je om wat voor reden dan ook de samenwerking met ons beëindigen, dan kunnen we de website eenvoudig overdragen aan een ander. En andersom geldt hetzelfde. We nemen met regelmaat websites over die in WordPress gebouwd zijn. Omdat er zoveel websites in hetzelfde systeem gebouwd zijn, is de techniek erg betrouwbaar en wordt deze dagelijks ontwikkeld.

Wat je verder krijgt bij ons abonnement:

  • Een website gebouwd in WordPress, die je ook eenvoudig zelf kunt beheren.
  • Website is responsive. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid.
  • Naar wens een .nl domeinnaam
  • Een onbeperkt aantal mailadressen
  • Hosting: de ruimte op internet voor het opslaan van informatie, afbeeldingen, of andere inhoud die toegankelijk is via de website.
  • Een beveiligde verbinding (SSL), zodat bezoekers een slotje zien in hun browser.
  • Dagelijkse website back-ups
  • Technische ondersteuning via mail, Whatsapp en telefoon.
  • Elk kwartaal een afspraak om de resultaten van uw website te bespreken en opties om hierin direct bij te sturen.

website met inhoud