Toen mijn vader binnenkwam met een cd-rom met daarop een basiscursus HTML, ben ik direct aan de slag gegaan met het bouwen van mijn eerste website. Dat is inmiddels alweer bijna twintig jaar geleden, maar nog steeds doet ik het regelmatig. En voor bezoekers lijken de websites die ik toen bouwde en nu online breng soms ook nog wel op elkaar. Verenigingen en stichtingen, ZZP’ers, starters en eenmanszaken hebben namelijk vaak dezelfde wensen. Als de basis maar goed is!

Eigen inbreng
Sinds vijf jaar is ons basis abonnement voor websites voor tientallen klanten heel geschikt. Een goede vindbare website, zonder al te moeilijke formulieren, betalingsmodules of ingewikkeld design. Gewoon een mooi ontwerp, dat past bij de huisstijl van het bedrijf of de stichting en waar tekst en fotografie de hoofdmoot is. Het globale uiterlijk en de inhoud lever je zelf aan en DOKcom doet de rest. En dat tegen een vast bedrag per maand: voor €22,50 per maand (ex. BTW). Enige voorwaarde voor de basiswebsite: je moet zelf zorgen voor de inhoud, wij verzorgen de techniek.

WordPress
Wij bouwen al onze websites standaard in WordPress. Meer dan 35 procent van alle websites op het internet maakt hier namelijk gebruik van. Dit maakt WordPress met afstand het meest gebruikte contentmanagementsysteem. Dat vinden we handig. Want mocht je om wat voor reden dan ook de samenwerking met ons beëindigen, dan kunnen we de website eenvoudig overdragen aan een ander. En andersom geldt hetzelfde. We nemen met regelmaat websites over die in WordPress gebouwd zijn. Omdat er zoveel websites in hetzelfde systeem gebouwd zijn, is de techniek erg betrouwbaar en wordt deze dagelijks ontwikkeld.

Wat je verder krijgt bij ons abonnement: 
– Een website gebouwd in WordPress, die je ook eenvoudig zelf kunt beheren.
– Website is responsive. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid.
– Naar wens een .nl domeinnaam
– Een aantal mailadressen
– Hosting: de ruimte op internet voor het opslaan van informatie, afbeeldingen, of andere inhoud die toegankelijk is via de website.
– Een beveiligde verbinding (SSL), zodat bezoekers een slotje zien in hun browser.
– Dagelijkse website back-ups en
– Technische ondersteuning via mail en Whatsapp

Mocht je op zoek zijn naar meer? Dan is het uiteraard ook mogelijk om een website met inhoud (v.a. €59,-) af te nemen.