Na bijna twee en een half jaar vanuit de historische binnenstad van Dokkum gewerkt te hebben, verhuist DOKcom per 1 september naar een nieuwe locatie. We verruilen het huidige pand aan de Oranjewal 4 voor
onze nieuwe locatie aan Rondweg Noord 60 in Dokkum. Nog steeds op steenworp afstand van de historische binnenstad, alleen beter bereikbaar en met meer faciliteiten. Uiteraard verhuizen online stadskrant www.in-dokkum.nl en het Dokkum Magazine mee naar de nieuwe locatie. Behalve ons adres verandert er niets. U kunt ons gewoon van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 22.00 uur bereiken via 0519-724600 of via het contactformulier. Ook in de bouwvak!

Communicatiebureau DOKcom kent de beste mogelijkheden om uw boodschap over te brengen. Dat kan een eenmalige boodschap zijn of een communicatiestrategie die u jarenlang kunt gebruiken. Soms schakelen we daar de media bij in, vaak is social media onderwerp van ons advies. We kennen in ieder geval een team van freelancers dat ons kan assisteren bij grote klussen. Daarmee creëren we websites, magazines, tekst, fotografie en nog veel meer. Natuurlijk verwijzen de letters DOK daarbij naar Dokkum, de meest noordelijke stad van Nederland. Ze staan ook voor onze kernwaarden: Duidelijk, Onderscheidend en Kwalitatief. Wat wilt u duidelijk maken? En aan wie? Neem gerust contact met ons op. We staan voor u klaar.