Een geheim project… Afgelopen maanden ondersteunden we het collectief van kunstliefhebbers de Wite Kninen bij de communicatie van hun expositie in Dokkum. In het diepste geheim werkten zij aan een heel aantal kunstwerken door en voor de inwoners van Noordoost Friesland. Wij ontwikkelden ondertussen een promotie- en communicatieplan en deden direct ook de uitvoering: het ontwikkelen van communicatiemiddelen als flyers (ook de verspreiding ervan), begeleiden van de pers, posters, beachvlaggen, social media en redactionele artikelen.

Ook ontwierpen we het gidsje met een beschrijving van de kunstwerken, dat bezoekers van de expositie meekrijgen. Van het begin, het onder de aandacht brengen van mysterieuze tekens op gele borden, tot het einde, het regelen van de burgemeester tijdens de opening, hebben we de Wite Kninen geadviseerd. Met resultaat: honderden bezoekers tijdens de opening en nog eens honderden gasten die in de eerste dagen de expositie kwamen bekijken.

Van 29 september tot en met 14 oktober is de kunsthal aan de Van Kleffenstraat tijdens openingstijden geopend en gratis toegankelijk voor het publiek.
Meer informatie is te vinden op: http://www.in-dokkum.nl/witekninen