Vele honderden jaren oud is de binnenstad van Dokkum inmiddels en er is gelukkig heel veel moois bewaard gebleven en gerestaureerd. Bijna vijf jaar geleden zette ik er de eerste stappen voor DOKcom, PR en Communicatie en online stadskrant www.in-dokkum.nl. Toen nog alleen, inmiddels samen met team DOKcom.  

Toch schrijf ik deze blog in een bedrijvencentrum aan de Rondweg, net buiten de binnenstad. Bijna 2,5 jaar geleden vertrokken we namelijk na een periode van ook 2,5 jaar uit de historische binnenstad van Dokkum. Altijd heb ik gezegd dat wanneer de mogelijkheid zich voordeed, ik wel weer terug wilde. Die kans is er met een aanstaande verbouwing van het pand aan de Rondweg nu. Na een fijne tijd in dit bedrijvencentrum, keert team DOKcom terug naar het hart van de stad. Daar waar het gebeurt. Dicht op het nieuws, vlakbij alle evenementen en in een prachtig historisch gebouw.

Gebouwd in 1904
Vanaf maandag 7 januari 2019 zijn de DOKcommers te vinden aan de Kleine Oosterstraat, nummer 12. Onze entree ligt aan de achterkant van het pand, aan de Molenbuurt. Tot 2013 was hier het Natuurmuseum gevestigd. Het pand is in 1904 gebouwd en heeft vele jaren de functie van Openbare Lagere School gehad. Dit authentieke gebouw past ook perfect bij waar we als team het komende jaar verder naar toe willen groeien. Een volwaardig communicatiebureau, dat online, op papier en op tal van andere manieren de juiste boodschap overbrengt. Naast alle uitvoerende werkzaamheden, geven we ook steeds vaker communicatieadvies en daar gaan we het komende jaar ook mee door.

Producten en diensten
Op verzoek van onze klanten is het aantal diensten en producten bij DOKcom PR & Communicatie steeds verder uitgebreid. Communicatiemiddelen van website tot magazine en van visitekaartje tot spandoek konden we al leveren. In de afgelopen tijd hebben we onder andere online marketing, DTP & grafische vormgeving en pers & woordvoering toegevoegd aan ons dienstenpakket. Ook is DOKcom in staat om meer communicatieprojecten tegelijkertijd tot een succes te maken. In 2018 mochten we tal van werkzaamheden en projecten uitvoeren voor tal van MKB-bedrijven en ook voor de nieuwe gemeente Noardeast-Fryslân heb ik de eerste klus gedaan.

Contactgegevens blijven gelijk
Behalve ons nieuwe adres verandert er aan onze contactgegevens niets. We blijven bereikbaar op 0519-724600 en mailen kan ook nog steeds naar info@dokcom.nl. Tot ziens in 2019!

Wytse Pyt de Jager