Renske de Vries

Mijn naam is Renske de Vries. In mijn vrije tijd ben ik vaak in de boekwinkel te vinden. Met veel liefde duik ik in een nieuw verhaal. Naast dat ik graag met mijn neus in de boeken zit vind ik het ook leuk om zelf op zoek te gaan naar verhalen. Door op pad te gaan en met mensen te praten of het internet door te spitten. Zo vind ik het tof om bijzondere initiatieven, ervaringen of nieuwtjes op een creatieve manier een platform te geven.

Sinds september 2023 ben ik werkzaam bij DOKcom. Ik ben werkzaam als redacteur en schrijf artikelen, neem interviews af, maak social media posts en foto’s.

Afgelopen jaren heb ik veel geleerd van journalistieke studies en leerzame stages. Nu focus ik mij op school tijdens de studie Online Contentcreator op NHL Stenden, meer op social media. Tijdens mijn baan bij DOKcom wil ik hetgeen wat ik op mijn voorgaande studies heb geleerd graag in praktijk brengen. En uiteraard nog veel meer leren (over Dokkum).
Dat maakt werken bij Dokcom media voor mij dé ideale baan!