Met onze klant uitzendbureau ProWurk uit Dokkum hebben we een bijzondere band. Lange tijd waren we namelijk buren in het bedrijvencentrum aan de Rondweg Noord in Dokkum. We deelden niet alleen de voordeur, maar ook het koffiezetapparaat en maakten dus regelmatig een praatje. Hier ontstond ook onze zakelijke band. We gaven gevraagd en ongevraagd advies over de PR & communicatie van het bedrijf en gingen een aantal jaren terug aan de slag met een nieuwe website.

Groei
ProWurk groeide en kon in 2018 ook onze ruimte in het bedrijvencentrum goed gebruiken. En hoewel we vanaf dat moment elk een eigen koffiezetapparaat hadden, bleven we regelmatig een bakje doen en onder andere de website voor ProWurk verzorgen en advies geven. Het aantal medewerkers binnen het bedrijf van Janneke Rauwerda – de Poel bleef groeien. Daardoor was er dit jaar ruimte om een tweede vestiging te openen in Surhuisterveen en dus werd DOKcom PR&Communicatie opnieuw ingeschakeld.

Vernieuwd
We vernieuwden de afgelopen tijd de website op www.prowurk.nl flink, zodat onder andere de nieuwe vestiging te vinden is. Ook een aantal nieuwe elementen, zoals virtuele intercedent Popke, kregen een mooie plek op de website. Daarnaast richten we samen met ProWurk de website zo in dat het nóg makkelijker en aantrekkelijker geworden is om te solliciteren. Tegelijk verzorgde we ook het schrijven en versturen van een goed persbericht, dat door diverse lokale media werd opgenomen en op de voorpagina van het Friesch Dagblad. Kortom: ProWurk hebben we niet alleen in het nieuw, maar ook in het nieuws gestoken.

Duidelijk gemaakt door DOKcom!