Onze merken

Elke dag lezen duizenden mensen artikelen die in onze media staan. Zowel online als offline. In de loop van de jaren hebben we onderstaande merken gerealiseerd. Samen een merk ontwikkelen? Laat het ons gerust weten, we denken graag met u mee!

In-Dokkum.nl

In 2014 geleden werd er gestart met online stadskrant www.in-dokkum.nl en nog steeds groeit de website verder. Iedere dag bekijken gemiddeld zo’n 5.000 unieke bezoekers de website, voornamelijk uit Dokkum en omgeving. DOKcom bouwde de website, die geschikt is om op een mobiele telefoon te bekijken en met een aantal nieuwe rubrieken. Ook de redactie van de website doen we sinds de start van het platform. In-Dokkum.nl is uitgegroeid tot de grootste nieuwssite in Dokkum.

Dokkum Magazine

Dokkum Magazine bevat verhalen over Dokkum en de regio, bekende en minder bekende Dokkumers en nog veel meer. Het blad wordt jaarlijks in een oplage van 25.000 stuks verspreid via winkels, restaurants, hotels, B&B’s, jachthavens en campings in een grote regio rond Dokkum. Het is inmiddels een begrip geworden, waarmee we Dokkum en het verhaal van onze stad flink op de kaart zetten. We maken het magazine samen met freelancers en ondernemers uit Dokkum en omstreken.

NEFnijs

In 2019 gingen we van start met NEFnijs, het nieuwe platform met nieuws uit Noardeast-Fryslan. Hierop brengen we nieuws uit de (voormalige) Gemeenten Dongeradeel, Dantumadiel, Kollumerland c.a. en Ferwerderadiel. Een uitgestrekt gebied met tientallen prachtige dorpen.