Onze merken

De kans dat een inwoner van Noardeast-Fryslân deze week een artikel gelezen heeft van DOKCOM Media is heel erg groot. Elke dag lezen duizenden mensen artikelen die in onze media staan. Zowel online als offline. In de loop van de jaren hebben we onderstaande merken gerealiseerd. Benieuwd naar de  advertentiemogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

In-Dokkum.nl

In 2014 geleden werd er gestart met online stadskrant www.in-dokkum.nl en nog steeds groeit de website verder. Iedere dag bekijken gemiddeld zo’n 5.000 unieke bezoekers de website, voornamelijk uit Dokkum en omgeving. DOKcom bouwde de website, die geschikt is om op een mobiele telefoon te bekijken en met een aantal nieuwe rubrieken. Ook de redactie van de website doen we sinds de start van het platform. In-Dokkum.nl is uitgegroeid tot de grootste nieuwssite in Dokkum.

Dokkum Magazine

Dokkum Magazine bevat verhalen over Dokkum en de regio, bekende en minder bekende Dokkumers en nog veel meer. Het blad wordt jaarlijks in een oplage van 25.000 stuks verspreid via winkels, restaurants, hotels, B&B’s, jachthavens en campings in een grote regio rond Dokkum. Het is inmiddels een begrip geworden, waarmee we Dokkum en het verhaal van onze stad flink op de kaart zetten. We maken het magazine samen met freelancers en ondernemers uit Dokkum en omstreken.

NEFnijs

In 2019 gingen we van start met NEFnijs, het nieuwe platform met nieuws uit Noardeast-Fryslan. Hierop brengen we nieuws uit de (voormalige) Gemeenten Dongeradeel, Dantumadiel, Kollumerland c.a. en Ferwerderadiel. Een uitgestrekt gebied met tientallen prachtige dorpen. Met een sterke focus op de agrarische sector en verbonden met de inwoners van de dorpen een website met een sterke betrokkenheid van de bezoekers. 

Meer weten?

Wilt u meer informatie, over bijvoorbeeld de advertentietarieven ontvangen? Vul dan het aanvraagformulier in en we sturen u zo spoedig mogelijk de tariefkaarten en meer informatie over de specifieke doelgroepen, advertentieformaten en onze aanbiedingen.

Informatieaanvraag

Van welke merken wenst u informatie?

Hoe wilt u benaderd worden?

3 + 8 =