0519-724600 studio@dokcom.nl

In 1965 staken 24 winkeliers/middenstanders de koppen bij elkaar om samen de ondernemersvereniging Club ’65 op te richten. Waren er in het beginstadium 24 leden, dat aantal groeide in de loop van de jaren snel. Als u een bezoek aan Dokkum brengt, ziet u ook dat bij sommige winkels het Club ’65-embleem op de ramen is achtergebleven. Club ’65 was een actieve vereniging die voor de inwoners en toeristen een zo aangenaam mogelijk verblijf in Dokkum te bezorgen. Dat werd destijds al gedaan door middel van muziek, jaarmarkt en tal van andere activiteiten en dat doet de vereniging nog steeds.

Ondernemersvereniging
De naam van de vereniging is in de afgelopen gewijzigd in Ondernemersvereniging Dokkum. Winkels en horecabedrijven in de binnenstad van Dokkum en die gevestigd zijn op winkelgebied De Zuiderschans zijn automatisch lid van de vereniging. Daardoor is de vereniging nu uitgegroeid tot een ledenbestand van meer dan 150 aangesloten bedrijven. DOKcom PR&Communicatie realiseerde in de afgelopen tijd in sneltreinvaart een nieuwe website met bestelmogelijkheid voor de vereniging. De voornaamste reden was daarbij dat de cadeaubonnen van de vereniging opnieuw geïntroduceerd werden.

Dockumer Cadeaubonnen
Sinds enige tijd zijn de cadeaubonnen verkrijgbaar. Een mooi cadeau, omdat tegelijk de Dokkumer winkeliers en horeca hiermee worden ondersteund.  De bonnen zijn te bestellen via de door DOKcom gerealiseerde webshop. De Dockumer Cadeaubon is ook te koop bij: Lippe Wonen (Winkelterrein Zuiderschans 3-C, Dokkum), Primera (Waagstraat 15, Dokkum), 10Store (Grote Breedstraat 27, Dokkum).

Ondernemersvereniging Dokkum

Bezoek Ondernemersvereniging Dokkum via:
http://www.ondernemersverenigingdokkum.nl