In 1965 staken 24 winkeliers/middenstanders de koppen bij elkaar om samen de ondernemersvereniging Club ’65 op te richten. Eerst met 24 leden. Dat aantal groeide in de loop van de jaren snel. Als u een bezoek aan Dokkum brengt, ziet u ook dat het Club ’65-embleem op sommige ramen is achtergebleven. Club ’65 was een actieve vereniging die voor de inwoners en toeristen een zo aangenaam mogelijk verblijf in Dokkum te bezorgen. Dat werd toen gedaan door middel van muziek, jaarmarkt en tal van andere activiteiten en dat doet de vereniging nog steeds.

Ondernemersvereniging
De naam van de vereniging is nu Ondernemersvereniging Dokkum. Winkels en horecabedrijven in de binnenstad van Dokkum en op winkelgebied De Zuiderschans zijn automatisch lid van de vereniging. De vereniging is daardoor uitgegroeid tot meer dan 150 bedrijven. DOKcom realiseerde in de afgelopen tijd in sneltreinvaart een nieuwe website met bestelmogelijkheid voor de vereniging. Zo werden de cadeaubonnen van de vereniging opnieuw geïntroduceerd.

Dockumer Cadeaubonnen
Begin november 2020 werd de verkoop van de cadeaubonnen gestart. Met de bon worden zowel de Dokkumer winkeliers als de horeca hiermee worden ondersteund.  De bonnen zijn te bestellen via de webshop. En te koop bij: Lippe Wonen, Primera en 10Store in Dokkum. Binnen een maand waren ongeveer 750 bonnen verkocht.

Ondernemersvereniging Dokkum

Bezoek Ondernemersvereniging Dokkum via:
http://www.ondernemersverenigingdokkum.nl