Op verzoek van onze klanten, breiden we het aantal diensten bij DOKcom PR & Communicatie steeds verder uit. In de afgelopen tijd hebben we onder andere online marketing, DTP & grafische vormgeving en pers & woordvoering toegevoegd aan ons dienstenpakket. Ook zijn we in staat om meer communicatieprojecten tegelijkertijd tot een succes te maken. Meer weten? Vraag gerust ons producten- en dienstencatalogus aan met daarin een compleet aanbod van wat we kunnen.

Grafische vormgeving/DTP
Voor de meest uiteenlopende vormen van drukwerk: flyers, folders, brochures, posters, spandoeken, magazines en websites worden we steeds vaker ingezet. Door nauwe contacten met drukkers en lokale leveranciers, is het vaak mogelijk om binnen 24 uur te leveren. Voor complexe klussen op het gebied van grafische vormgeving, zoals het ontwerpen van een huisstijl of logo maken we eveneens gebruik van lokale leveranciers.

Pers en woordvoering
Heeft u een hekel aan kritische vragen van journalisten? Durft u niet voor de camera? DOKcom is ervaren in woordvoering en kruipt in de huid van de journalist. We zijn snel inzetbaar als woordvoerder, ook wanneer het om een minder leuke boodschap gaat die u moet vertellen. De media benaderen we meestal proactief, positief en begeleiden we op zo’n manier dat uw verhaal het beste naar voren komt. Tegelijkertijd bieden we voldoende ruimte aan journalisten om hun werk te kunnen doen.

Online marketing
Wat zijn de beste manieren voor uw bedrijf om online zichtbaar te worden? Ieder jaar komen er nieuwe vormen van online marketing bij, toch blijven Google en Facebook de markt domineren. DOKcom kent de juiste mix van zowel online als offline marketing om uw doelgroep te bereiken. Met zo min mogelijk Engelse termen of onbegrijpelijke afkortingen leggen we u uit wat de betaalde en gratis mogelijkheden zijn om uw bedrijf beter naar voren te laten komen.

Vraag onze producten en dienstencatalogus aan