Kevin de Joode


Mijn naam is Kevin de Joode, ik ben twintig jaar oud. Sinds februari 2019 werk ik bij DOKcom. Mijn werkzaamheden hier bestaan uit het verkopen van advertenties voor www.in-dokkum.nl en www.nefnijs.nl, maar buiten het verkopen help ik mijn collega’s mee met hun werkzaamheden als dat nodig is. Eigenlijk een beetje een manusje van alles dus!

Ik ben in Zaanstad geboren, maar al heel vroeg in mijn leven verhuisd naar Ternaard. Een klein dorp ten noorden van Dokkum waar ik nu nog bij mijn ouders woon. In mijn vrije tijd speel ik graag waterpolo in Heerenveen.

Dokkum is een mooie, bruisende stad. Ik hoop dat er toeristen naar de stad blijven komen zodat Dokkum kan blijven groeien en er meer leven in de stad komt! Wat ik het mooiste aan Dokkum vind? De Admiraliteitsdagen. Mooi om te zien waar een kleine stad toch heel groot in kan zijn!