Henriëtte van de Pol – Banga

Mijn naam is Henriëtte van de Pol – Banga en sinds september 2015 werk ik met Wytse Pyt samen aan DOKcom. Ik ondersteun Wytse Pyt op meerdere fronten: van contactpersoon en coördinator van projecten & teams tot het schrijven van (nieuws)artikelen. Met ontzettend veel plezier werk ik mee aan online stadskrant in-dokkum, het prachtige Dokkum Magazine en de ideeën van Wytse Pyt voor nieuwe communicatieprojecten.

Ik ben in Dokkum geboren en na mijn studie en eerste baan hier snel weer teruggekomen. Samen met Juriaan en onze drie kinderen woon ik met heel veel plezier in de prachtige binnenstad van Dokkum! Ik hou van (berg)wandelen, wintersporten, lezen, sporten (kijken), borrelen en gezelligheid ❤️

Naast de samenwerking met Wytse Pyt werk ik als Virtual Assistant voor meerdere ondernemers: ik ondersteun ze (allround én online) door het overnemen van taken waar ze of geen tijd voor hebben of niet zo goed in zijn, zodat zij zich kunnen richten op de ontwikkeling van hun bedrijf. Als enthousiaste structuurjunkie en communicatief vaardige verbinder met een groot verantwoordelijkheid gevoel help ik graag anderen!

Henriëtte van de Pol – Banga