Henriëtte van de Pol – Banga

Mijn naam is Henriëtte van de Pol – Banga en sinds september 2015 werk ik met Wytse Pyt samen aan DOKcom. Waar mijn werkzaamheden zijn begonnen bij het verkopen van advertenties en het onderhouden van deze klantencontacten voor in-dokkum.nl en Dokkum Magazine, houd ik me nu met veel meer bezig! DOKcom groeit en ik mag meegroeien! De contacten met onze klanten zijn voor mij nog steeds het meest belangrijk, maar ook de planningen, administratie en het aansturen van onze freelancers behoren inmiddels tot mijn takenpakket.

Ik ben in Dokkum geboren en na mijn studie en eerste baan snel weer terug gekomen. Naast DOKcom geniet ik van ons gezin met drie kinderen en alle drukte die daarbij komt kijken 🙂 We wonen met heel veel plezier in de prachtige binnenstad van Dokkum! In de weekenden kun je me ook nog vinden als verkoopster in ‘t Keppeltje, mijn favoriete winkel van Dokkum met dames- en kinderkleding.  Met DOKcom zet ik me graag in voor Dokkum. Ik ben heel trots op Dokkum en zet me daarom graag in om Dokkum nóg beter op de kaart te zetten zodat nog meer mensen van deze stad gaan houden!

Henriëtte van de Pol – Banga