0519-724600 studio@dokcom.nl

Grafische vormgeving

Een pakkende flyer of informatieve folder kan net dat zetje geven om klant te worden van uw bedrijf. DOKcom PR & Communicatie realiseert dagelijkse flyers, folders, brochures, websites en tal van andere uitingen. We hebben ruime ervaring in het (aan)leveren van drukwerk. Onze opdrachten variƫren van alleen de vormgeving tot en met het begeleiden van complexe communicatietrajecten. U kunt in ieder geval voor al uw communicatiemiddelen bij DOKcom terecht.

Duidelijk gemaakt
We hebben in de afgelopen jaren heel wat dingen duidelijk gemaakt. Van grote posters op reclameborden tot en met visitekaartjes en van autobelettering tot een nieuwe huisstijl. Door samenwerking met verschillende freelancers, lokale drukkerijen en reclamebureaus zijn we in staat om snel communicatiemiddelen te leveren die passen bij uw bedrijf. Vraag gerust een offerte aan!

Bekijk de voorbeelden

Collectief Wite Kninen en communicatie

Een geheim project... Afgelopen maanden ondersteunden we het collectief van kunstliefhebbers de Wite Kninen bij de communicatie van hun expositie in Dokkum. In het diepste geheim werkten zij aan een heel aantal kunstwerken door en voor de inwoners van Noordoost...

Dokkum Magazine 2016 – 2019

DOKcom verzorgde de opmaak van het 92 pagina's tellende Dokkum Magazine de afgelopen jaren. Sfeervol vormgegeven met veel oog voor detail. Ook de druk werd door ons verzorgd.