Soms… zijn je klanten ‘gewoon’ op straat te vinden. Terwijl ik op weg ben naar van der Gang herenkleding om de winkel te voorzien van nieuwe dozen met Dokkum Magazines, komen Esther en ik elkaar tegen op straat. We twijfelen nog even. Zij had me daar niet verwacht met een steekkarretje vol met dozen en ik had überhaupt niet bedacht dat ik haar in Dokkum tegen het lijf kón lopen. We maken een praatje en al snel vertelt ze over haar nieuwe baan als trouwambtenaar in de gemeente de Fryske Marren. We kennen elkaar onder andere van de Lionsclub Dokkum Noordoost Friesland en daar had ze al het een en ander over dit werk verteld.

Omdat ze niet alleen als trouwambtenaar, maar ook als ceremoniespreker aan de slag gaat komen we al snel op het onderwerp websites uit. Natuurlijk kunnen we bij DOKcom haar daar mee helpen en zo gezegd, zo gedaan. Nog dezelfde middag plannen we een afspraak in ons kantoor en gaan we met Esther verbindt bezig. Stagiaire Annewieke maakt een prachtig moodboard, dat leidend is bij het bouwen van de website en fotograaf Marit Anker maakt een serie foto’s die voor de website bestemd zijn. Zo kan het dus gaan. Nietsvermoedend door het historische centrum van Dokkum lopen tot en met een spiksplinternieuwe website opleveren.

Esther verbindt
Esther is betrokken, spontaan, enthousiast, liefdevol, informeel, heeft oog voor detail en humor. Haar toespraken, in het Fries of Nederlands, zijn persoonlijk en in interactie met jullie en jullie gasten. Een toespraak die verrast, boeit en wordt herkend! Het beste kun je natuurlijk een kijkje nemen op haar website:
www.estherverbindt.nl

Esther verbindt