Toen Martijn Palsma van Palsma Verzekeringen uit Dokkum en Kor Pijnacker van Pijnacker Assurantiën uit Heerenveen nauwer gingen samenwerken, was dat ook het moment om de hulp van DOKcom in te roepen. Naast verschillende teksten en een nieuw logo voor hun gezamenlijke bedrijfsnaam, realiseerden we ook de drie verzekeringswebsites. De beide mannen houden namelijk beide hun eigen bedrijfsnaam en blijven ook hun eigen diensten leveren. Daarnaast richtten ze een nieuw bedrijf op: Risico Advies Groep. Zo is het ook nog makkelijk om elkaar bij bijvoorbeeld ziekte te vervangen. 

Risico Advies Groep verwerkt de administratieve gegevens van de beide verzekeringskantoren. Door de administratie samen te voegen houden verzekeringsadviseurs meer tijd over voor het contact met klanten. Daarnaast zijn er aantal gezamenlijke diensten en dezelfde partners op sommige gebieden. Kor en Martijn zijn er beide namelijk van overtuigd dat persoonlijk advies noodzakelijk is bij het afsluiten van een verzekering: “Want een adviseur die jou persoonlijk spreekt, die jou vragen stelt en ziet hoe jij reageert, kan veel beter inschatten waar jij behoefte aan hebt en waaraan juist niet. Met een persoonlijk advies kun je bijvoorbeeld voorkomen dat je dubbel verzekerd bent”, vertellen ze.

Op de gezamenlijke website is het heel eenvoudig om schade te melden, staan natuurlijk alle medewerkers vermeld en staan documenten die door beide kantoren gebruikt worden. De drie website verschillen allemaal van elkaar, maar door kleurgebruik en indeling op elkaar af te stemmen is duidelijk dat de drie bij elkaar horen.

http://www.pijnacker-assurantien.nl

http;//www.palsmaverzekeringen.nl