DOKcom realiseerde de afgelopen weken de nieuwe website van Douma Natuursteen in Dokkum. Een bijzondere klus, Douma Natuursteen heeft zich namelijk gespecialiseerd in gedenkstenen. Een niet alledaags product, waarbij ook het bouwen van de nieuwe website, schrijven van teksten en nemen van foto’s vroeg om een respectvolle benadering. Dat lukte en leverde een fraai resultaat op.

Douma Natuursteen is sinds 2014 gevestigd in Dokkum. Het bedrijf werd opgericht door Douwe Douma. Hij begon in 1990 bij de Koninklijke Steenklip in Sneek. Na een paar jaar begon hij voor zichzelf en in 1999 werd samen met zijn vrouw DMD Natuursteen gestart. Toen hij de pensioengerechtigde leeftijd bereikte, verkocht hij het bedrijf aan Steenhouwerij Van Wijk in Sneek, een natuursteenbedrijf waarmee Douma jarenlang gewerkt heeft.

Een paar jaar later, in 2013, besloot hij opnieuw de stap te nemen en sinds die tijd is Douma Natuursteen weer actief. Dit maal startte Douma niet alleen, maar samen met zijn dochter. Inmiddels wordt het volledige bedrijf gerund door Gayanie Douma. Sinds 1 augustus is het bedrijf onderdeel van Hutting Natuursteen in Leeuwarden.

De nieuwe website is te vinden op: www.doumanatuursteen.nl.

Douma Natuursteen Dokkum

Ook interesse in een nieuwe website? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.