Het maken van communicatiemiddelen zoals websites, magazines en het schrijven van teksten en fotograferen doen we bij DOKcom iedere dag, ook in de zomermaanden juli en augustus. Voor het Dokkum Magazine 2018 en online stadskrant www.in-dokkum.nl zijn we veel op pad, maar ook voor andere media en voor steeds meer bedrijven en instellingen in Noordoost Fryslân schrijven en fotograferen we en bouwen we aan communicatiemiddelen die werken. Daarvoor kunt u dus nog steeds bij ons terecht. Steeds vaker krijgen we de vraag om ook advies te geven over media en communicatie. Nu het team van DOKcom gegroeid is, vinden we het nu een mooi moment om daar mee te beginnen.

Media- en communicatieadvies
Vanaf 1 september aanstaande start DOKcom met het geven van media- en communicatieadvies, met name in de regio Noordoost Fryslân. In juli en augustus rekenen we in ruil voor een mooie referentie de helft van de prijs om zo in september echt goed voorbereid te kunnen starten. De eerste ondernemers hebben zich gemeld en zijn op zoek naar antwoorden op vragen als: ‘Waar moet ik adverteren? Hoe kom ik aan (meer) klanten? Doe ik het wel goed op Facebook? Hoe hou ik het allemaal bij? Wat zijn de beste plekken om te adverteren en wat doe ik met Google en Facebook?

Cijfers, feiten en heldere taal
Afhankelijk van de vraag stellen we adviesA4, communicatieplan of mediamix op waar u mee aan de slag kunt. Geen plan dat in de kast blijft liggen, maar dat prominent op uw bureau komt te liggen. Natuurlijk beoordelen we eerst ook uw huidige communicatiemiddelen. We maken voor uw bedrijf duidelijk waar kansen op het gebied van media en communicatie liggen en komen met heldere oplossingen. Samen formuleren we doelstellingen en kiezen we de juiste middelen uit. Iets voor uw bedrijf? Laat uw gegevens achter en we plannen een afspraak.

P.S. De helft van de prijs? Een standaard communicatieadvies kost normaal gesproken €795,-. In juli en augustus verlagen we tijdelijk ons tarief naar €395,-.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer

Bedrijfsnaam

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide